Salade met gegrilde biefstuk
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Biefstuk in dunne plakjes snijden en in platte ovenschaal leggen. Biefstuk spaarzaam bestrooien met zoutkristallen en versgemalen peper en besprenkelen met olijfolie. Biefstuk in ca. 4 minuten rosé grillen. In droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Intussen sla over vier borden verdelen en besprenkelen met azijn. Biefstuk op sla leggen en bestrooien met pijnboompitten.
Salade met gegrilde biefstuk
voorgerecht
null personen
140 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Biefstuk in dunne plakjes snijden en in platte ovenschaal leggen. Biefstuk spaarzaam bestrooien met zoutkristallen en versgemalen peper en besprenkelen met olijfolie. Biefstuk in ca. 4 minuten rosé grillen. In droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Intussen sla over vier borden verdelen en besprenkelen met azijn. Biefstuk op sla leggen en bestrooien met pijnboompitten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 biefstukjes
0 zeezoutkristallen
0 versgemalen zwarte peper
1½ eetlepel olijfolie
3 eetlepels pijnboompitten
1 zakje rocket slamelange
2 eetlepels balsamicoazijn