Gemarineerde aubergine met couscous en geitenkaas
Lekker vegetarisch én slank!
Aan de slag
Verhit de helft van de olijfolie in een pan en bak de rauwkost 1 min. al omscheppend. Schep de couscous erdoor. Meng de bouillon met het water en schenk dit bij de couscous en verwarm gedurende 1 min.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Neem de couscous van het vuur en laat afgedekt ca. 4 min rusten. Snijd de aubergine in plakken. Bak de plakken in ca. 5 min. bruin. Keer halverwege.
Neem de plakken uit de pan en leg ze in diepe borden. Schenk de dressing over de aubergine. Schep de couscous erop. Verbrokkel de geitenkaas over de couscous.
Gemarineerde aubergine met couscous en geitenkaas
Lekker vegetarisch én slank!
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de helft van de olijfolie in een pan en bak de rauwkost 1 min. al omscheppend. Schep de couscous erdoor. Meng de bouillon met het water en schenk dit bij de couscous en verwarm gedurende 1 min.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Neem de couscous van het vuur en laat afgedekt ca. 4 min rusten. Snijd de aubergine in plakken. Bak de plakken in ca. 5 min. bruin. Keer halverwege.
Neem de plakken uit de pan en leg ze in diepe borden. Schenk de dressing over de aubergine. Schep de couscous erop. Verbrokkel de geitenkaas over de couscous.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
150 g rauwkost
100 g couscous
2 tl kruidenbouillon in pot
200 ml kraanwater
1 aubergine
100 ml balsamicodressing
100 g Bettine Blanc geitenkaas 50+