Portobello met blauwaderkaas en prei
Aan de slag
Snijd de steel van de paddenstoelen. Verkruimel de kaas boven een kom en meng de tomaten erdoor. Snijd de prei in flinterdunne ringen en schep ze door het kaasmengsel. Voeg peper naar smaak toe. Bestrijk de hoed van de paddenstoelen dun met olie en vul ze met het kaasmengsel.
Leg de portobello's op de bolle kant op een ingevet rooster boven heet vuur en gril ze 2 minuten. Schuif ze naar een minder heet deel van de barbecue en dek ze losjes af met een stuk aluminiumfolie of het deksel. Gril ze nog 5-10 minuten, tot de kaas is gesmolten.
Barbecue aansteken
Instructievideo - 01:07 min.
Portobello met blauwaderkaas en prei
null personen
210 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de steel van de paddenstoelen. Verkruimel de kaas boven een kom en meng de tomaten erdoor. Snijd de prei in flinterdunne ringen en schep ze door het kaasmengsel. Voeg peper naar smaak toe. Bestrijk de hoed van de paddenstoelen dun met olie en vul ze met het kaasmengsel.
Leg de portobello's op de bolle kant op een ingevet rooster boven heet vuur en gril ze 2 minuten. Schuif ze naar een minder heet deel van de barbecue en dek ze losjes af met een stuk aluminiumfolie of het deksel. Gril ze nog 5-10 minuten, tot de kaas is gesmolten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 portobello champignons
150 g blauwaderkaas
12 zongedroogde tomaten in olie
½ dunne prei
0 versgemalen zwarte peper
0 olie om in te vetten
Dit heb je nodig
aluminiumfolie
barbecue met boldeksel