Grapefruitgranita
Aan de slag
Breng 150 ml water met de suiker in een steelpan aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost. Laat nog 5 min. inkoken en laat dan afkoelen. Meng de suikerstroop en het sap van de grapefruit en citroen en schenk in het diepvriesbakje. Zet 4 uur in de vriezer en roer elk uur los met een vork. Verdeel de granita over 4 glazen en garneer eventueel met een partje grapefruit.
Grapefruitgranita
bijgerecht
null personen
130 kcal
15 min. bereiden
240 min. wachten
Aan de slag
Breng 150 ml water met de suiker in een steelpan aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost. Laat nog 5 min. inkoken en laat dan afkoelen. Meng de suikerstroop en het sap van de grapefruit en citroen en schenk in het diepvriesbakje. Zet 4 uur in de vriezer en roer elk uur los met een vork. Verdeel de granita over 4 glazen en garneer eventueel met een partje grapefruit.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g suiker
2 rode grapefruits
1 citroen
Dit heb je nodig
diepvriesbakje van 15 x 20 cm