Citrussalade met yoghurtroom
Aan de slag
Limoen schoonboenen, helft van schil fijn raspen. Alle citrusvruchten dik schillen, partjes tussen vliezen uit snijden. Citrusfruit over vier coupes verdelen. In kom slagroom met honing stijfkloppen. Yoghurt en limoenrasp erdoor spatelen. Yoghurtroom over citrussalade scheppen.
Citrussalade met yoghurtroom
nagerecht
null personen
235 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Limoen schoonboenen, helft van schil fijn raspen. Alle citrusvruchten dik schillen, partjes tussen vliezen uit snijden. Citrusfruit over vier coupes verdelen. In kom slagroom met honing stijfkloppen. Yoghurt en limoenrasp erdoor spatelen. Yoghurtroom over citrussalade scheppen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 limoen
2 sinaasappels
2 rode grapefruits
2 gele grapefruits
150 ml slagroom
2 eetlepels honing
1 bakje Griekse yoghurt
Dit heb je nodig
glazen coupes