Citrussalade met yoghurtroom
bewaar
bewaar

Citrussalade met yoghurtroom

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Limoen schoonboenen, helft van schil fijn raspen. Alle citrusvruchten dik schillen, partjes tussen vliezen uit snijden. Citrusfruit over vier coupes verdelen. In kom slagroom met honing stijfkloppen. Yoghurt en limoenrasp erdoor spatelen. Yoghurtroom over citrussalade scheppen.

algemeenDoor de verse vruchten te vervangen door voorgesneden fruit kan dit gerecht in 5 minuten klaar zijn! Gebruik hiervoor bakjes verse citrussalade (250 g).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Citrussalade met yoghurtroom

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig