Mexicaanse visschotel met salsa
bewaar
bewaar

Mexicaanse visschotel met salsa

50 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Tomaten wassen en in blokjes snijden. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Witte deel van bosuitjes snipperen, groen in smalle ringen snijden. Koriander fijnknippen. Kidneybonen in vergiet onder stromend water afspoelen. Vis droogdeppen met keukenpapier. Limoen onder stromend water schoonspoelen en halveren. Sap van halve limoen over vis druppelen. Rest limoen in 4 plakjes snijden. Ovenschaal invetten. Tomaat, paprika, bosui, kidneybonen en helft van koriander over bodem van ingevette ovenschaal verdelen. Bestrooien met zout en peper. Hot pepersauce erover druppelen. Vis op groentemengsel leggen en plakjes limoen op vis leggen. Schaal met aluminiumfolie afdekken. Vis in midden van oven in ca. 30 minuten gaar laten worden. Uit oven bestrooien met rest van koriander. Lekker met rijst en maïs.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse visschotel met salsa

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig