Schelpje met gegratineerde rivierkreeftjes
bewaar
bewaar

Schelpje met gegratineerde rivierkreeftjes

30 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Knoflook pellen en grof hakken. In keukenmachine pijnboompitten, brood, knoflook en peterselie tot kruimelige massa mengen. Olie erdoor mengen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. In kom bosuitjes, rivierkreeftjes en crème fraîche voorzichtig door elkaar scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Schelpen of schaaltjes licht invetten en rivierkreeftjesmengsel erin scheppen. Kruimmengsel erover verdelen.In midden van oven schelpen met rivierkreeftjes in 10 à 15 minuten goudbruin laten kleuren en door en door heet laten worden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Schelpje met gegratineerde rivierkreeftjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig