Wildbouillon met in honing gestoofde venkel
bewaar
bewaar

Wildbouillon met in honing gestoofde venkel

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Venkel wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In pan olie verhitten. Venkel al omscheppend ca. 2 minuten bakken. 4 eetlepels fond, tijm en honing toevoegen en afgedekt in ca. 15 minuten gaar stoven. In droge koekenpan amandelschaafsel lichtbruin roosteren.

Rest van fond met 5 dl water aan de kook brengen. Bij venkel in pan schenken. Kip in reepjes snijden. Soep op smaak brengen met zout en peper. Kip over vier diepe borden verdelen en soep erop scheppen. Bestrooien met amandelschaafsel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wildbouillon met in honing gestoofde venkel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig