Gerookte forelfilet met venkel-dragonsalsa
bewaar
bewaar

Gerookte forelfilet met venkel-dragonsalsa

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Venkel schoonmaken en in piepkleine blokjes snijden. Venkelblokjes in vergiet doen en overgieten met kokend water. Tomaten inkruisen, onderdompelen in kokend water en ontvellen. Tomaten halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in kleine blokjes snijden. Olijven in ringetjes snijden. Enkele takjes dragon voor garnering achterhouden, rest fijn knippen. In kom venkel mengen met tomaat, olijven, dragon, citroensap, olie en zout en peper naar smaak. Venkelsalsa tot gebruik afgedekt op koele plek bewaren.

Forel over vier bordjes verdelen. Salsa op forel scheppen, garneren met takjes dragon. Lekker met sneetjes warme ciabatta.

algemeenVervang de dragon eventueel door kervel, of de forel door gerookte palingfilet.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gerookte forelfilet met venkel-dragonsalsa

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig