Kaasquiche met tomaat
Deze quiche heeft een intense kaassmaak omdat je er blauwaderkaas voor gebruikt. Die geurt sterk maar smaakt voortreffelijk.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de vorm met het ontdooide deeg. Halveer de tomaten en verdeel ze over de vorm met de snijkant naar boven.
Klop de eieren los met de slagroom. Meng de kaas, rozemarijn en peper en zout erdoor en schenk over de tomaten. Bak de quiche in 35-40 min. goudbruin en gaar.
Snijd de broccoli in roosjes en kook in 4 min. beetgaar. Serveer bij de quiche.
Kaasquiche met tomaat
Deze quiche heeft een intense kaassmaak omdat je er blauwaderkaas voor gebruikt. Die geurt sterk maar smaakt voortreffelijk.
hoofdgerecht
null personen
725 kcal
15 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de vorm met het ontdooide deeg. Halveer de tomaten en verdeel ze over de vorm met de snijkant naar boven.
Klop de eieren los met de slagroom. Meng de kaas, rozemarijn en peper en zout erdoor en schenk over de tomaten. Bak de quiche in 35-40 min. goudbruin en gaar.
Snijd de broccoli in roosjes en kook in 4 min. beetgaar. Serveer bij de quiche.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rol koelvers quiche bladerdeeg
500 g trostomaten
4 middelgrote eieren
250 ml verse slagroom
125 g Danablu blauwaderkaas 50+
2 tl gedroogde rozemarijn
500 g broccoli
Dit heb je nodig
quichevorm (Ø 26 cm)