Krabquiche met verse kruiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de vorm(en) met het deeg. Meng de krab met de mais en verdeel over de vorm(en).
Klop de eieren los met de crème fraîche. Meng de kaas, dille, het basilicum en peper en zout erdoor. Houd wat dille achter voor garnering. Schenk in de vorm(en). Bak de quiche(s) in 35-40 (groot) of ca. 25 min. (klein) goudbruin en gaar. Lekker met een salade van rucola en veldsla.
Bakken met bladerdeeg
Instructievideo - 02:21 min.
Krabquiche met verse kruiden
hoofdgerecht
null personen
760 kcal
15 min. bereiden
40 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed de vorm(en) met het deeg. Meng de krab met de mais en verdeel over de vorm(en).
Klop de eieren los met de crème fraîche. Meng de kaas, dille, het basilicum en peper en zout erdoor. Houd wat dille achter voor garnering. Schenk in de vorm(en). Bak de quiche(s) in 35-40 (groot) of ca. 25 min. (klein) goudbruin en gaar. Lekker met een salade van rucola en veldsla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 plakjes roomboterbladerdeeg
2 blikjes krab
1 blikje crispy maiskorrels
4 eieren
1 beker crème fraîche
75 g gemalen kaas jong
½ bakje dille
1 bakje basilicum
Dit heb je nodig
1 grote springvorm (Ø 24 cm) of 4 kleine springvormen (Ø 12 cm), ingevet