Oventonijn met broccoli
bewaar
bewaar

Oventonijn met broccoli

20 min. bereiden / 25 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Roer de tonijn met een vork los in een kom. Voeg de mais, de bosui, het paprikapoeder en 1 ei toe. Breng op smaak met peper en zout.

Leg 4 plakjes bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel het tonijn-mengsel erover, laat een rand van ca. 1 cm rondom vrij. Bestrijk de rand met een beetje water en dek het tonijnmengsel af met de overige 4 plakjes bladerdeeg. Druk de randen goed aan met een vork en bestrijk de bovenzijde met de rest van het ei. Bak de pakketjes in ca. 25 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.

Kook ondertussen de broccoli in ca. 4 min. beetgaar. Neem de pakketjes uit de oven en serveer ze met de broccoli. Lekker met zoete chilisaus.

Bakken met bladerdeeg

Instructievideo - 02:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Oventonijn met broccoli

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig