Tonijnomelet met broccoli
bewaar
bewaar

Tonijnomelet met broccoli

20 min. bereiden / 30 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 190 °C. Bekleed de springvorm met bakpapier. Snijd de aardappelen in blokjes en kook 5 min. in water met zout. Kook de broccoli 1 min. mee. Giet af.

Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 3 min. Roerbak de aardappelen en broccoli 1 min. mee. Maak de tonijn los met een vork. Schep het aardappelmengsel in de springvorm. Verdeel de tonijn en de olijven erover.

Klop de eieren los met de knoflook en peper en zout. Schenk over het aardappelmengsel. Bak in ca. 30 min. gaar. Lekker met groene salade en stokbrood.

algemeenU kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm 20 min. in de oven op 190 °C.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tonijnomelet met broccoli

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig