Auberginetaart met shii-take en bosuitjes
bewaar
bewaar

Auberginetaart met shii-take en bosuitjes

25 min. bereiden / 40 min. wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Bladerdeeg ontdooien. Oven op 225 °C voorverwarmen. In hapjespan olie verhitten en aubergine zachtjes 5 min. bakken. Shii-takes en bosuitjes toevoegen en 5 min. meebakken. Groenten op smaak brengen met zout en peper en laten afkoelen. Ei en crème fraîche in kom losroeren met kurkuma, korianderzaad en 1/2 tl zout en peper. Quichevorm bekleden met bladerdeeg. Aubergine, shii-takes en bosui op bladerdeeg leggen en eimengsel erbij schenken. Ricotta erover verdelen. Quiche in midden van oven in ca. 40 min. goudbruin en gaar bakken.

algemeenDe quiche is ook geschikt als vegetarisch hoofdgerecht. Lekker met een groene salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Auberginetaart met shii-take en bosuitjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig