Garnalen-visspiesjes met peterselie
bewaar
bewaar

Garnalen-visspiesjes met peterselie

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Pers de knoflook boven een diep bord en schep het citroenrasp en de peterselie erdoor. Snijd de kabeljauw in 24 blokjes en bestrooi met de viskruiden. Rijg aan een cocktailprikker om en om 2 stukjes kabeljauw en 1 cocktailgarnaal. Wentel de spiesjes eerst door het citroensap en daarna door het peterseliemengsel. Leg ze op een schaal en zet ze tot gebruik afgedekt in koelkast.

(per persoon): Verhit op de gourmetplaat een beetje olie en bak telkens 2 visspiesjes in ca. 4 min. gaar, keer regelmatig.

algemeenKindertip: Spiesjes niet door het peterseliemengsel wentelen. Maak eventueel spiesjes met cocktailworstjes voor de kinderen als ze vis niet lekker vinden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Garnalen-visspiesjes met peterselie

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig