Gourmet-spinazieomeletje met garnalen
Pasen = gourmetten! Lekker feestelijk met dit gourmet-spinazieomeletje met garnalen.
Aan de slag
Klop de eieren los in een mengkom en voeg de spinazie toe. Pureer met de staafmixer tot een glad mengsel en breng op smaak met zwarte peper en eventueel zout. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de vrucht.
Verhit de olie in de gourmetpannetjes. Verdeel het eiermengsel over de pannetjes en verdeel de garnalen erover. Bak in 4 min. gaar, afhankelijk van het gourmetstel.
Schep op elke omelet 1 tl mascarpone en bestrooi met citroenrasp.
Gourmet-spinazieomeletje met garnalen
Pasen = gourmetten! Lekker feestelijk met dit gourmet-spinazieomeletje met garnalen.
hoofdgerecht
null porties
95 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren los in een mengkom en voeg de spinazie toe. Pureer met de staafmixer tot een glad mengsel en breng op smaak met zwarte peper en eventueel zout. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de vrucht.
Verhit de olie in de gourmetpannetjes. Verdeel het eiermengsel over de pannetjes en verdeel de garnalen erover. Bak in 4 min. gaar, afhankelijk van het gourmetstel.
Schep op elke omelet 1 tl mascarpone en bestrooi met citroenrasp.
vegatip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 scharreleieren
50 g verse spinazie
1 citroen
2 tl olijfolie mild
60 g cocktailgarnalen
4 tl mascarpone
Dit heb je nodig
staafmixer
gourmetstel