Gevulde minipaprika's
Ook de gevulde paprika is lekker van de gourmet! Maar dan mini, natuurlijk.
Aan de slag
Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten, maar laat het steeltje eraan zitten. Snijd de steeltjes van de koriander fijn en hak de blaadjes grof.
Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt 7 min. op hoog vuur. Zet het vuur lager, voeg de picadillo en de fijngehakte koriandersteeltjes toe, roer goed door en verwarm nog 1 min. Schep het gehakt in een mengkom en laat 10 min. afkoelen. Meng vervolgens de zuivelspread erdoor en breng eventueel op smaak met zout.
Vul de paprika’s met het gehaktmengsel en bestrooi met de geraspte kaas. Verdeel de paprika’s over de gourmet-pannetjes en bak 5 min. tot de kaas gesmolten is. Bestrooi met de grof gehakte korianderblaadjes.
Gevulde minipaprika's
Ook de gevulde paprika is lekker van de gourmet! Maar dan mini, natuurlijk.
hoofdgerecht
null personen
170 kcal
10 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten, maar laat het steeltje eraan zitten. Snijd de steeltjes van de koriander fijn en hak de blaadjes grof.
Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt 7 min. op hoog vuur. Zet het vuur lager, voeg de picadillo en de fijngehakte koriandersteeltjes toe, roer goed door en verwarm nog 1 min. Schep het gehakt in een mengkom en laat 10 min. afkoelen. Meng vervolgens de zuivelspread erdoor en breng eventueel op smaak met zout.
Vul de paprika’s met het gehaktmengsel en bestrooi met de geraspte kaas. Verdeel de paprika’s over de gourmet-pannetjes en bak 5 min. tot de kaas gesmolten is. Bestrooi met de grof gehakte korianderblaadjes.
serveertip:
variatietip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 snoeppaprika's
15 g verse koriander
1 el olijfolie mild
150 g mager rundergehakt
3 tl picadillo
100 g zuivelspread light
25 g geraspte jong belegen kaas