Peterselie-couscoussalade
bewaar
bewaar

Peterselie-couscoussalade

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de rode peper in dunne reepjes en meng met de tomaat en de bosui. Breng op smaak met peper en zout.

Wel de couscous ca. 4 min. in 150 ml koud water.

Meng de couscous door het tomaat-bosuimengsel en voeg de peterselie, de munt en de sla toe. Breng op smaak met het citroensap, de olie en zout naar smaak. De salade hoort sappig en friszuur te zijn. Serveer direct.

algemeenGebruik voor extra pit de hele rode peper.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Peterselie-couscoussalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig