Appel-perencompote
bewaar
bewaar

Appel-perencompote

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder het klokhuis van de appels en peren en snijd het vruchtvlees in stukjes. Doe in een pan en voeg de rozijnen, suiker en het kaneelstokje toe. Laat 15 min. op laag vuur koken. Verwijder even­tueel het kaneelstokje.

Leg ondertussen het brood 5 min. in de oven om het op te warmen. Snijd in 8 stukken. Verdeel het brood, de compote en hangop over 4 borden en bestrooi met de pistachenoten.

algemeenPistachenoten smaken ook lekker over carpaccio.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Appel-perencompote

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig