Appel-perencompote
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder het klokhuis van de appels en peren en snijd het vruchtvlees in stukjes. Doe in een pan en voeg de rozijnen, suiker en het kaneelstokje toe. Laat 15 min. op laag vuur koken. Verwijder eventueel het kaneelstokje.
Leg ondertussen het brood 5 min. in de oven om het op te warmen. Snijd in 8 stukken. Verdeel het brood, de compote en hangop over 4 borden en bestrooi met de pistachenoten.
Appel-perencompote
null personen
550 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder het klokhuis van de appels en peren en snijd het vruchtvlees in stukjes. Doe in een pan en voeg de rozijnen, suiker en het kaneelstokje toe. Laat 15 min. op laag vuur koken. Verwijder eventueel het kaneelstokje.
Leg ondertussen het brood 5 min. in de oven om het op te warmen. Snijd in 8 stukken. Verdeel het brood, de compote en hangop over 4 borden en bestrooi met de pistachenoten.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 friszoete appels
2 handperen
2 el rozijnen
6 el geleisuiker
1 kaneelstokje
1 appelkaneel broodkrans
1 beker hangop
2 el pistachenoten