Hangop, muesli en appelchips
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 150 °C. Verwijder de klokhuizen met de appelboor uit de appels. Snijd met een scherp mes de appels in flinterdunne, ronde schijven. Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat, bestrooi met de poedersuiker en bak ca. 35 min. in de oven.
Rooster de pompoenpitten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord.
Meng de hangop met het cranberrysap en verdeel over 4 schaaltjes. Meng de muesli met de rozijnen en pompoenpitten en verdeel over de hangop. Leg de appelchips erop en serveer.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Hangop, muesli en appelchips
null personen
335 kcal
15 min. bereiden
35 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 150 °C. Verwijder de klokhuizen met de appelboor uit de appels. Snijd met een scherp mes de appels in flinterdunne, ronde schijven. Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat, bestrooi met de poedersuiker en bak ca. 35 min. in de oven.
Rooster de pompoenpitten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord.
Meng de hangop met het cranberrysap en verdeel over 4 schaaltjes. Meng de muesli met de rozijnen en pompoenpitten en verdeel over de hangop. Leg de appelchips erop en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 Elstar appels
1 el poedersuiker
2 el pompoenpitten
500 g Hollandse hangop
4 el cranberrysap
6 el krokante muesli
2 el rozijnen