Bircher muesli met appel
Bircher muesli is muesli met geraspte appel en melk, die een nacht in de koelkast heeft gestaan. Lekker om de volgende ochtend te eten met blokjes verse appel erover.
Aan de slag
Schil de helft van de appels en snijd in kwarten. Rasp het vruchtvlees grof.
Schenk de melk in glaasjes of potjes en roer de muesli en de geraspte appel erdoor. Dek af met vershoudfolie of een deksel en laat ze 1 nacht in de koelkast staan.
Boen de rest van de appels schoon, snijd in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in kleine blokjes. Verdeel ze voor serveren over de bircher muesli.
Bircher muesli met appel
Bircher muesli is muesli met geraspte appel en melk, die een nacht in de koelkast heeft gestaan. Lekker om de volgende ochtend te eten met blokjes verse appel erover.
null personen
295 kcal
5 min. bereiden
480 min. wachten
Aan de slag
Schil de helft van de appels en snijd in kwarten. Rasp het vruchtvlees grof.
Schenk de melk in glaasjes of potjes en roer de muesli en de geraspte appel erdoor. Dek af met vershoudfolie of een deksel en laat ze 1 nacht in de koelkast staan.
Boen de rest van de appels schoon, snijd in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in kleine blokjes. Verdeel ze voor serveren over de bircher muesli.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 Elstar appels
400 ml halfvolle melk
200 g muesli naturel
Dit heb je nodig
glaasjes of potjes (6 cm)
vershoudfolie