Muesli-ijstorentjes
Aan de slag
Stamp de muesli fijn. Laat de boter en de honing in een steelpan smelten. Roer de muesli erdoor. Maak op bakpapier van het mengsel 8 platte rondjes die even groot zijn. Laat dit in een koelkast afkoelen tot ze hard zijn. Dit duurt ca 30 min.
Pers de citroen uit. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in partjes. Besprenkel met citroensap.
Leg op elk bord een mueslirondje. Leg een bolletje vanilleroomijs op de rondjes. Leg de andere mueslirondjes op de bolletjes en druk een beetje aan. Leg op ieder torentje een appelaartje. Serveer de rest van de appel bij de torentjes. Bestrooi het bord licht met kaneel.
Muesli-ijstorentjes
nagerecht
null personen
245 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Stamp de muesli fijn. Laat de boter en de honing in een steelpan smelten. Roer de muesli erdoor. Maak op bakpapier van het mengsel 8 platte rondjes die even groot zijn. Laat dit in een koelkast afkoelen tot ze hard zijn. Dit duurt ca 30 min.
Pers de citroen uit. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in partjes. Besprenkel met citroensap.
Leg op elk bord een mueslirondje. Leg een bolletje vanilleroomijs op de rondjes. Leg de andere mueslirondjes op de bolletjes en druk een beetje aan. Leg op ieder torentje een appelaartje. Serveer de rest van de appel bij de torentjes. Bestrooi het bord licht met kaneel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
60 g krokante muesli
2 el ongezouten roomboter
1 el bloemenhoning
½ citroen
1 Elstar appel
4 bolletjes vanilleroomijs
1 tl kaneel
Dit heb je nodig
bakpapier
stamper