Mueslirotsjes met witte chocolade
Aan de slag
Smelt boter en honing in steelpan. Roer muesli erdoor en laat in enkele minuten karameliseren. Laat mengsel afkoelen. Verwarm oven voor op 150 °C. Hak chocolade in stukjes en schep door mueslimengsel. Maak met lepel bergjes van muesli-chocolademengsel in papieren vormpjes of op bakpapier. Plaats vormpjes op bakplaat en bak rotsjes 10 minuten in midden van oven. Laat volledig afkoelen voor serveren.
Mueslirotsjes met witte chocolade
nagerecht
null porties
85 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Smelt boter en honing in steelpan. Roer muesli erdoor en laat in enkele minuten karameliseren. Laat mengsel afkoelen. Verwarm oven voor op 150 °C. Hak chocolade in stukjes en schep door mueslimengsel. Maak met lepel bergjes van muesli-chocolademengsel in papieren vormpjes of op bakpapier. Plaats vormpjes op bakplaat en bak rotsjes 10 minuten in midden van oven. Laat volledig afkoelen voor serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
25 g ongezouten roomboter
2½ el bloemenhoning
125 g krokante muesli
75 g witte chocolade
Dit heb je nodig
bakpapier