Roodfruit-chocoladerotsjes
bewaar
bewaar

Roodfruit-chocoladerotsjes

15 min. bereiden / 1 uur wachten

3 ingrediënten

Aan de slag

Leg een vel bakpapier op een snijplank. Smelt de chocolade in de magnetron: verhit de blokjes steeds 30 seconden en roer het door. Herhaal dit tot de chocolade is gesmolten en schep er dan meteen het rode fruit met de muesli door. Schep met 2 lepels ca. 20 rotsjes van het chocolademengsel op het bakpapier. Laat de cranberry-chocoladerotsjes in de koelkast in 1 uur hard worden. Bewaar ze in een afgesloten trommel op een koele plek, buiten de koelkast (ongeveer een week houdbaar).

algemeenVoor een speels kleureffect kunt u variëren met andere soorten chocolade, zoals witte chocolade (bijv. met crispy rice), melkchocolade (bijv. met karamel) of extra pure chocolade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roodfruit-chocoladerotsjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig