Mueslireep met fruit en chocolade
bewaar
bewaar

Mueslireep met fruit en chocolade

Ook leuk om te trakteren!

5 min. bereiden / 4 uur wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Hak de chocolade in stukjes. Smelt de boter met de chocolade en de honing in een steelpan op laag vuur. Roer glad. Neem de pan van het vuur en roer er de muesli en het gedroogde fruit door.

Schep het chocolade-mueslimengsel in het met bakpapier beklede cakeblik. Druk het goed aan en laat de koek minstens 4 uur in de koelkast hard worden.

Stort de chocolade-mueslikoek voorzichtig uit en snijd hem in 8-10 repen. Bewaar de mueslirepen maximaal 3 dagen tussen bakpapier in een gesloten trommel op een koele plek.

serveertipTraktatietip: Verpak elke mueslireep in een stuk vetvrij papier en bind het dicht met een stukje keukentouw of een mooi lint.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mueslireep met fruit en chocolade

Ook leuk om te trakteren!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig