Mueslireep met fruit en chocolade
Ook leuk om te trakteren!
Aan de slag
Hak de chocolade in stukjes. Smelt de boter met de chocolade en de honing in een steelpan op laag vuur. Roer glad. Neem de pan van het vuur en roer er de muesli en het gedroogde fruit door.
Schep het chocolade-mueslimengsel in het met bakpapier beklede cakeblik. Druk het goed aan en laat de koek minstens 4 uur in de koelkast hard worden.
Stort de chocolade-mueslikoek voorzichtig uit en snijd hem in 8-10 repen. Bewaar de mueslirepen maximaal 3 dagen tussen bakpapier in een gesloten trommel op een koele plek.
Mueslireep met fruit en chocolade
Ook leuk om te trakteren!
null porties
225 kcal
5 min. bereiden
240 min. wachten
Aan de slag
Hak de chocolade in stukjes. Smelt de boter met de chocolade en de honing in een steelpan op laag vuur. Roer glad. Neem de pan van het vuur en roer er de muesli en het gedroogde fruit door.
Schep het chocolade-mueslimengsel in het met bakpapier beklede cakeblik. Druk het goed aan en laat de koek minstens 4 uur in de koelkast hard worden.
Stort de chocolade-mueslikoek voorzichtig uit en snijd hem in 8-10 repen. Bewaar de mueslirepen maximaal 3 dagen tussen bakpapier in een gesloten trommel op een koele plek.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g pure chocolade
50 g ongezouten roomboter
1 el vloeibare honing
100 g krokante muesli appel-rozijn
150 g tutti frutti
Dit heb je nodig
cakevorm (26 cm)
bakpapier