Marshmallow-chocoladerotsjes
bewaar
bewaar

Marshmallow-chocoladerotsjes

Hard vanbuiten, zacht vanbinnen: een verrassingstraktatie!

25 min. bereiden / 30 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de spekjes schuin in drie repen en de repen in drie stukjes, zodat je 9 mini-spekjes krijgt.

Breng een pan met een laagje water aan de kook. Hak de pure chocolade grof en doe in een kom die precies in de pan past. Hang de kom in de pan. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Smelt de pure chocolade (au bain-marie).

Meng de mini-spekjes en cranberrymix erdoor en schep met 2 eetlepels 20 hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de chocoladerotsjes op een koele plek in 30 min. drogen.

Hak de witte chocolade grof en smelt deze ook au bain-marie. Maak streepjes op de bovenkant van de rotsjes door met een vork de witte chocolade eroverheen te sprenkelen. Laat 10 min. drogen.

Au bain-marie smelten

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Marshmallow-chocoladerotsjes

Hard vanbuiten, zacht vanbinnen: een verrassingstraktatie!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig