Marshmallow-chocoladerotsjes
Hard vanbuiten, zacht vanbinnen: een verrassingstraktatie!
Aan de slag
Snijd de spekjes schuin in drie repen en de repen in drie stukjes, zodat je 9 mini-spekjes krijgt.
Breng een pan met een laagje water aan de kook. Hak de pure chocolade grof en doe in een kom die precies in de pan past. Hang de kom in de pan. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Smelt de pure chocolade (au bain-marie).
Meng de mini-spekjes en cranberrymix erdoor en schep met 2 eetlepels 20 hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de chocoladerotsjes op een koele plek in 30 min. drogen.
Hak de witte chocolade grof en smelt deze ook au bain-marie. Maak streepjes op de bovenkant van de rotsjes door met een vork de witte chocolade eroverheen te sprenkelen. Laat 10 min. drogen.
Au bain-marie smelten
Instructievideo - 00:34 min.
Marshmallow-chocoladerotsjes
Hard vanbuiten, zacht vanbinnen: een verrassingstraktatie!
null porties
100 kcal
25 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Snijd de spekjes schuin in drie repen en de repen in drie stukjes, zodat je 9 mini-spekjes krijgt.
Breng een pan met een laagje water aan de kook. Hak de pure chocolade grof en doe in een kom die precies in de pan past. Hang de kom in de pan. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Smelt de pure chocolade (au bain-marie).
Meng de mini-spekjes en cranberrymix erdoor en schep met 2 eetlepels 20 hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de chocoladerotsjes op een koele plek in 30 min. drogen.
Hak de witte chocolade grof en smelt deze ook au bain-marie. Maak streepjes op de bovenkant van de rotsjes door met een vork de witte chocolade eroverheen te sprenkelen. Laat 10 min. drogen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
10 sugared mallows
180 g pure chocolade
100 g ongezouten frisse cranberrymix
50 g witte chocolade
Dit heb je nodig
bakpapier