IJs met warm stroopfruit
Aan de slag
Peren en appels schillen, van klokhuis ontdoen en in stukjes snijden. In koekenpan boter verhitten en fruit 5 min. zachtjes bakken. Stroop toevoegen en 3 min. zachtjes al roerend verwarmen. Rozijnen, noten en sinaasappelsap toevoegen en geheel nog 5 min. zachtjes laten koken. IJs over vier borden verdelen. Warm stroopfruit ernaast scheppen.
IJs met warm stroopfruit
nagerecht
null personen
460 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Peren en appels schillen, van klokhuis ontdoen en in stukjes snijden. In koekenpan boter verhitten en fruit 5 min. zachtjes bakken. Stroop toevoegen en 3 min. zachtjes al roerend verwarmen. Rozijnen, noten en sinaasappelsap toevoegen en geheel nog 5 min. zachtjes laten koken. IJs over vier borden verdelen. Warm stroopfruit ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 handperen
2 appels
2 eetlepels boter
5 eetlepels fruitstroop rinse appel
3 eetlepels rozijnen
½ zakje hazelnoten
½ sinaasappel
8 bolletjes vanilleroomijs