Baked beans met spiegelei
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verhit 1 el olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de kruiden en tomaat toe en breng aan de kook. Duw de tomaten met een pollepel stuk. Laat 10 min. op laag vuur doorkoken. Voeg de bonen toe en warm nog 5 min. door. Breng op smaak met peper en zout.
Bak ondertussen het brood in de oven af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de olie in een ruime koekenpan en bak 4 spiegeleieren.
Bestrooi de baked beans met de peterselie. Serveer met het ei en het brood.
Ui fruiten
Instructievideo - 00:31 min.
Baked beans met spiegelei
null personen
360 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verhit 1 el olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de kruiden en tomaat toe en breng aan de kook. Duw de tomaten met een pollepel stuk. Laat 10 min. op laag vuur doorkoken. Voeg de bonen toe en warm nog 5 min. door. Breng op smaak met peper en zout.
Bak ondertussen het brood in de oven af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de olie in een ruime koekenpan en bak 4 spiegeleieren.
Bestrooi de baked beans met de peterselie. Serveer met het ei en het brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el olijfolie
1 rode ui
1 el Provençaalse kruiden
1 blik gepelde tomaten
1 blik Spaanse reuzenbonen
1 Franse baguette
4 eieren
½ bakje platte peterselie