Ratatouille met gehakt en geitenkaas
bewaar
bewaar

Ratatouille met gehakt en geitenkaas

30 min. bereiden / 20 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de aubergine, courgette en paprika in de lengte in dunne plakken. Bestrooi ze met een beetje zout en laat ze 20 minuten liggen. Snijd de tomaten in stukjes en snipper de ui.

Verhit de grill van de oven voor. Dep de plakken aubergine, courgette en paprika met keukenpapier droog. Bestrijk ze met olie en leg ze naast elkaar op een bakplaat. Schuif de bakplaat 15 cm onder grill in de oven en grill de groenten 5 minuten. Keer de plakken en gril de andere kant ook 5 minuten.

Verhit intussen de olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg tijdens het rul bakken naar smaak zout en peper toe. Voeg de stukjes ui en Provençaalse kruiden toe en fruit ze even mee. Roer de stukjes tomaat door het gehakt en bak alles nog 2 minuten.

Verdeel de plakken gegrilde groenten over 4 warme borden. Schep het gehakt erop en verkruimel de geitenkaas erboven. Lekker met stokbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ratatouille met gehakt en geitenkaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig