Woknoedels met biefstuk
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook de bonen in 8 min. beetgaar. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng in een kommetje het rasp, sap, de suiker en vissaus. Verhit de olie in een wok. Roerbak de biefstuk 2 min. Bestrooi met peper en zout en neem uit de wok.
Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de rode peper fijn en doe samen met de ui terug in de wok. Roerbak 2 min. Voeg de sperziebonen, noedels en het limoenmengsel toe. Schep 2 min. om. Breng op smaak met peper en zout. Schep om met de biefstuk en ijsbergsla en bestrooi met de munt. Verdeel over 4 borden. Lekker met sweet chilisaus.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Woknoedels met biefstuk
hoofdgerecht
null personen
465 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook de bonen in 8 min. beetgaar. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng in een kommetje het rasp, sap, de suiker en vissaus. Verhit de olie in een wok. Roerbak de biefstuk 2 min. Bestrooi met peper en zout en neem uit de wok.
Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de rode peper fijn en doe samen met de ui terug in de wok. Roerbak 2 min. Voeg de sperziebonen, noedels en het limoenmengsel toe. Schep 2 min. om. Breng op smaak met peper en zout. Schep om met de biefstuk en ijsbergsla en bestrooi met de munt. Verdeel over 4 borden. Lekker met sweet chilisaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g sperziebonen
1 pak woknoedels
1 limoen
1 el suiker
2 el vissaus
3 el zonnebloemolie
1 schaal biefstukpuntjes
1 rode peper
1 ui
½ krop ijsbergsla
1 bakje munt