Thaise salade met biefstuk, rijst en pinda's
bewaar
bewaar

Thaise salade met biefstuk, rijst en pinda's

Een heerlijke verzameling van Aziatische smaken; koriander, sojasaus, rode peper.

25 min. bereiden

pittig

12 ingrediënten

Aan de slag

Pers de limoen. Meng het limoensap, de suiker, vissaus en sojasaus in een kom tot een dressing. Snijd het steeltje van de rode peper en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de ui in flinterdunne halve plakjes. Roer door de dressing.

Kook de peultjes 2 min. in kokend water. Giet af in een zeef en spoel af met koud water. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Snijd de helften in schuine plakken. Meng de komkommer, peultjes en de blaadjes van de koriander in een schaal.

Bestrijk de biefstuk met de olie en bestrooi met peper en zout. Verhit de grillpan en gril het vlees in 4-5 min. medium. Keer halverwege. Laat 5 min. rusten onder aluminiumfolie en snijd dan in dunne plakjes. Voeg het vlees toe aan de groenten en schep de dressing erdoor. Bestrooi met de pinda's. Bon appétit!

Thaise biefstuksalade

Instructievideo - 02:39 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise salade met biefstuk, rijst en pinda's

Een heerlijke verzameling van Aziatische smaken; koriander, sojasaus, rode peper.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig