Thai beef salad
bewaar
bewaar

Thai beef salad

20 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de grillpan. Bestrijk de biefstuk dun met 1 el van de olie en gril de biefstuk 3-4 min. per kant, de binnenkant mag rosé blijven. Laat het vlees 5 min. rusten en snijd het daarna in repen.

Boen de limoen schoon en rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd in stukjes.

Klop in een kom het sap, de rasp, vissaus, sojasaus, suiker, de helft van de rode peper en de rest van de olie tot een dressing. Schep de dressing om met de biefstuk.

Schil de mango's, snijd het vruchtvlees er in dunne plakken af en snijd het in blokjes. Snijd de koriander en munt fijn. Schep de mango om met de sla, koriander, muntblaadjes en de biefstuk. Bestrooi met de rest van de rode peper.

Biefstuk met pepersaus maken

Instructievideo - 04:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thai beef salad

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig