Maaltijdsalade met biefstukpuntjes
Frisse, goedgevulde salade die lekker snel op tafel staat.
Aan de slag
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schil ondertussen de koolrabi's en snijd ze in plakken en vervolgens in reepjes van l cm breed.
Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de bielstukpuntjes 4 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Breng op smook met peper en zout.
Rasp ondertussen de groene schil van de limoenen en pers de vruchten uit. Schil en rasp de gember. Klop 3 el limoensap, het rasp van de limoen en gember met de honing en de rest van de olie tot een dressing.
Schep de quinoa, koolrabi, peen, ijsbergsla en dressing door elkaar. Garneer met de biefstukpuntjes. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Gember gebruiken
Instructievideo - 01:26 min.
Maaltijdsalade met biefstukpuntjes
Frisse, goedgevulde salade die lekker snel op tafel staat.
hoofdgerecht
null personen
405 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schil ondertussen de koolrabi's en snijd ze in plakken en vervolgens in reepjes van l cm breed.
Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de bielstukpuntjes 4 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Breng op smook met peper en zout.
Rasp ondertussen de groene schil van de limoenen en pers de vruchten uit. Schil en rasp de gember. Klop 3 el limoensap, het rasp van de limoen en gember met de honing en de rest van de olie tot een dressing.
Schep de quinoa, koolrabi, peen, ijsbergsla en dressing door elkaar. Garneer met de biefstukpuntjes. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g quinoa
2 stuks koolrabi's
3 el arachideolie
300 g biefstukpuntjes
2 stuks limoenen
3 cm verse gember
2 el acaciahoning
150 g peen julienne
200 g gesneden ijsbergsla