Indiase curry met biefstukpuntjes
Een heerlijk gekruide, milde curry; staat in een kwartier op tafel.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik. Kook ondertussen de bloemkool en broccoli in een ruime pan kokend water in 5 min. beetgaar. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de biefstukpuntjes met de specerijenmix van de 2-step curry 2 min. Voeg de saus van de 2-step curry en de kokosmelk toe en verwarm nog 5 min. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Schep de helft van de bos ui door de rijst.
Serveer de curry met de rijst en de groenten. Garneer met de rest van de bosui.
Indiase curry met biefstukpuntjes
Een heerlijk gekruide, milde curry; staat in een kwartier op tafel.
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik. Kook ondertussen de bloemkool en broccoli in een ruime pan kokend water in 5 min. beetgaar. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de biefstukpuntjes met de specerijenmix van de 2-step curry 2 min. Voeg de saus van de 2-step curry en de kokosmelk toe en verwarm nog 5 min. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Schep de helft van de bos ui door de rijst.
Serveer de curry met de rijst en de groenten. Garneer met de rest van de bosui.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
700 g bloemkool & broccoli
2 el arachideolie
300 g biefstukpuntjes
360 g Patak's 2-step curry balti
400 ml kokosmelk
3 bosuien