Noedelsoep met paksoi en ei
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook, ui en sambal op laag vuur 5 min. tot de ui gaar is. Voeg 1 1.2 liter heet water en de bouillontabletten toe. Breng aan de kook en voeg de miehoen toe. Laat 4 min. wellen. Doe de bamboescheuten en de paksoi erbij. Laat 2 min. koken tot de paksoi iets zachter, maar nog wel stevig is. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over 4 kommen en leg in elke kom een ei. Bestrooi met de koriander en uitjes.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Noedelsoep met paksoi en ei
hoofdgerecht
null personen
455 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte.
Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook, ui en sambal op laag vuur 5 min. tot de ui gaar is. Voeg 1 1.2 liter heet water en de bouillontabletten toe. Breng aan de kook en voeg de miehoen toe. Laat 4 min. wellen. Doe de bamboescheuten en de paksoi erbij. Laat 2 min. koken tot de paksoi iets zachter, maar nog wel stevig is. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over 4 kommen en leg in elke kom een ei. Bestrooi met de koriander en uitjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 eieren
2 el olie
1 teen knoflook
1 ui
1 tl sambal oelek
3 groentebouillontabletten
1 pak miehoen
1 blikje bamboescheuten
1 struik paksoi
1 bakje koriander
3 el gebakken uitjes