Koreaanse burgertjes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de gember zo fijn mogelijk en voeg deze met de kruidnagel en bosui toe aan het gehakt. Voeg peper en zout naar smaak toe. Vorm er met natte handen 8 ballen van en duw ze een beetje plat. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de burgertjes in 15 min. rondom gaar.
Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de peen julienne met de azijn en suiker. Snijd de broodjes open en leg in elk broodje 2 burgertjes en garneer met de peen, komkommer en sla.
Koreaanse burgertjes
hoofdgerecht
null personen
385 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de gember zo fijn mogelijk en voeg deze met de kruidnagel en bosui toe aan het gehakt. Voeg peper en zout naar smaak toe. Vorm er met natte handen 8 ballen van en duw ze een beetje plat. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de burgertjes in 15 min. rondom gaar.
Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de peen julienne met de azijn en suiker. Snijd de broodjes open en leg in elk broodje 2 burgertjes en garneer met de peen, komkommer en sla.
algemeen:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 cm verse gember
3 bosuien
2 tl gemalen kruidnagel
400 g mager rundergehakt
4 meergranen afbakpistolets
150 g peen julienne
2½ el azijn
1 el lichte basterdsuiker
1 komkommer
½ krop krop ijsbergsla