Tuinbonensalade
bewaar
bewaar

Tuinbonensalade

10 min. bereiden / 30 min. wachten

11 ingrediënten

Aan de slag

(Van tevoren tuinbonen in ca. 30 minuten laten ontdooien.) Tomaat inkruisen, ca. 10 seconden onderdompelen in kokend water en velletje verwijderen. Tomaat in vieren snijden, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. In ondiepe schaal olijfolie met knoflookpuree, chilipoeder, komijn en kaneel door elkaar roeren. Blokjes tomaat en tuinboontjes erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout, peper en citroensap. Salade minstens halfuur laten staan. Muntblaadjes van takjes plukken.

Vlak voor serveren munt erover strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tuinbonensalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig