Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
bewaar
bewaar

Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip

10 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Schil van schoongeboende sinaasappel raspen en beide sinaasappels uitpersen. In lage schaal sinaasappelrasp, sinaasappelsap, citroensap, kaneel, komijn, oregano en ca. 1/2 tl chilipeper door elkaar kloppen. 500 à 600 g vlees of kip door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 1 uur en maximaal 1 dag marineren. Vlees af en toe keren. Vlees laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.

algemeenHeerlijk voor lamsvlees of kip. Zonder het sinaasappelsap lekker als kruiding voor zelfgemaakte lamsburgers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig