Maleisische kruiden voor vis en kip
5 min. bereiden / 10 min. wachten
6 ingrediënten
Aan de slag
In kommetje kruiden door elkaar mengen. Vlees of vis met kruiden inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruiden in goed afgesloten potje bewaren.
algemeenDit is een zacht currymengel. Wie van pittig houdt, kan extra
cayennepeper toevoegen. Lekker voor kip, garnalen en vissoorten, zoals zeebaars
en zeewolf.
Maleisische kruiden voor vis en kip
bijgerecht
null personen
5 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
In kommetje kruiden door elkaar mengen. Vlees of vis met kruiden inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruiden in goed afgesloten potje bewaren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ theelepel gemalen kardemom (specerijen)
2 theelepels gemalen koriander (ketoembar)
1 theelepel gemalen komijn (djinten)
½ theelepel kaneelpoeder
1 mespunt gemalen kruidnagel
½ theelepel cayennepeper