Gestoofde spinazie met verse kaas (saag paneer)
bewaar
bewaar

Gestoofde spinazie met verse kaas (saag paneer)

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de boter en bak de ui met het komijnzaad op middelhoog vuur in 5 minuten goudbruin. Zet het vuur laag, voeg de knoflook en de gember toe en bak nog 1 minuut. Voeg de cayennepeper en de koriander toe en bak nog 1 minuut. Voeg de stukjes tomaat toe en bak al roerend 2 minuten. Zet het vuur hoger en voeg een flinke hand spinazie toe. Laat de spinazie slinken. Herhaal dit met de rest van de spinazie en laat op laag vuur 15 minuten sudderen, zonder deksel op de pan. Schep de hüttenkäse door de spinazie en serveer direct. Lekker bij de garnalencurry (zie recept elders op ah.nl).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gestoofde spinazie met verse kaas (saag paneer)

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig