Rundvlees met Amsterdamse ui
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook in water met zout in 20 min. gaar. Bereid de rodekool volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de boter in een braadpan. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het op middelhoog vuur in 1 min. goudbruin. Voeg de ui toe en bak 3 min. mee. Roer de bloem erdoor en bak nog 3 min. Voeg de Amsterdamse uien toe. Warm nog 1 min. door. Serveer het vlees met de aardappelen en de rodekool.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Rundvlees met Amsterdamse ui
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook in water met zout in 20 min. gaar. Bereid de rodekool volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de boter in een braadpan. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het op middelhoog vuur in 1 min. goudbruin. Voeg de ui toe en bak 3 min. mee. Roer de bloem erdoor en bak nog 3 min. Voeg de Amsterdamse uien toe. Warm nog 1 min. door. Serveer het vlees met de aardappelen en de rodekool.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g aardappelen
1 pak rodekool
50 g boter
1 schaal runderreepjes
2 uien
1 el bloem
½ potje Amsterdamse