Aardappel met ui
bewaar
bewaar

Aardappel met ui

40 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Kook de ongeschilde aardappelen in 18 min. net gaar. Laat afkoelen.

Verhit ondertussen 2 el olie en de helft van de boter in een koekenpan en bak de uiringen op laag vuur in ca. 20 min. goudbruin.

Pel ondertussen de schil van de aardappelen en snijd deze in plakken van 1 cm. Verhit de rest van de olie en boter in een andere koekenpan en bak de aardappelen op laag vuur in ca. 15 min. goudbruin. Schep af en toe om. Voeg de uiringen toe en breng op smaak met peper en zout.

Serveer de aardappelen met de uiringen op een schaal en bestrooi met de peterselie.

algemeenEet u met vier personen? U kunt dan de hoeveelheden van de ingrediënten halveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappel met ui

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig