Meatloaf met noten
bewaar
bewaar

Meatloaf met noten

50 min. bereiden / 15 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 175 °C. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter of olie in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Week het brood 2 min. in de melk. Meng met een lepel het brood met de eieren door het gehakt. Kneed de pijnboompitten, pistachenoten en 1/2 van de bosui erdoor. Voeg peper en zout naar smaak toe. Vorm er een brood van en leg in een met bakpapier beklede braadslee. Bak in ca. 30 min. goudbruin en gaar.

Neem uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat 15 min. rusten voordat je het aansnijdt. Serveer met de chutney en de rest van de bosui.

algemeenU kunt de meatloaf 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en bewaar afgedekt in de koelkast. Serveer koud of verwarm in ca. 15 min. in een voorverwarmde oven op 160 °C.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Meatloaf met noten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig