Wentelteefjes van suikerbrood
Door je wentelteefjes van suikerbrood te maken worden ze nóg lekkerder. Een heerlijk oudhollands verwenontbijt of snel dessert!
Aan de slag
Klop in een diep bord de eieren met de melk en kaneel los. Wentel de sneetjes brood in het ei-melkmengsel en laat het er kort in liggen, zodat het brood het mengsel kan opnemen.
Verhit de helft van de boter in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 4 min. goudbruin. Keer halverwege. Houd de gebakken wentelteefjes eventueel warm onder aluminiumfolie. Herhaal met de rest van het brood.
Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer op een mooie schaal.
Wentelteefjes van suikerbrood
Door je wentelteefjes van suikerbrood te maken worden ze nóg lekkerder. Een heerlijk oudhollands verwenontbijt of snel dessert!
nagerecht
null personen
315 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop in een diep bord de eieren met de melk en kaneel los. Wentel de sneetjes brood in het ei-melkmengsel en laat het er kort in liggen, zodat het brood het mengsel kan opnemen.
Verhit de helft van de boter in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 4 min. goudbruin. Keer halverwege. Houd de gebakken wentelteefjes eventueel warm onder aluminiumfolie. Herhaal met de rest van het brood.
Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer op een mooie schaal.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote scharreleieren
150 ml volle melk
½ tl gemalen kaneel
6 sneetjes Fries suikerbrood
50 g ongezouten roomboter