Wentelteefjes van volkorenbeschuit van Estée Strooker
Estée Strooker ging de Allerhande-keuken in voor deze wentelteefjes waar geen brood bij komt kijken.
Aan de slag
Kluts de eieren samen met de melk, ⅓ van de kaneel en wat zout los in een kom. Wel de beschuiten in het melkmengsel en zorg dat ze de mogelijkheid hebben zich goed vol te zuigen. Laat de wentelteefjes dus minimaal 10 minuten in het melkmengsel liggen.
Verwarm een koekenpan met de roomboter. Laat de boter smelten en wacht tot de grote bellen verdwenen zijn. Haal de doordrenkte beschuiten voorzichtig met een spatel uit de kom. Bak ze tot ze aan één kant een krokant bruin korstje hebben gekregen en draai ze dan pas om. Bak ze ook aan de andere kant krokant.
Meng ondertussen de suiker met de rest van de kaneel en serveer bij de wentelteefjes.
Wentelteefjes van volkorenbeschuit van Estée Strooker
Estée Strooker ging de Allerhande-keuken in voor deze wentelteefjes waar geen brood bij komt kijken.
null personen
195 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kluts de eieren samen met de melk, ⅓ van de kaneel en wat zout los in een kom. Wel de beschuiten in het melkmengsel en zorg dat ze de mogelijkheid hebben zich goed vol te zuigen. Laat de wentelteefjes dus minimaal 10 minuten in het melkmengsel liggen.
Verwarm een koekenpan met de roomboter. Laat de boter smelten en wacht tot de grote bellen verdwenen zijn. Haal de doordrenkte beschuiten voorzichtig met een spatel uit de kom. Bak ze tot ze aan één kant een krokant bruin korstje hebben gekregen en draai ze dan pas om. Bak ze ook aan de andere kant krokant.
Meng ondertussen de suiker met de rest van de kaneel en serveer bij de wentelteefjes.
serveertip:
kookstaptip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote scharreleieren
400 ml volle melk
1½ tl gemalen kaneel
6 volkoren beschuiten
20 g ongezouten roomboter
100 g kristalsuiker