Pistachecrème
De lekkerste pistachecrème maak je zelf! Met gecondenseerde melk en witte chocolade is deze variant onweerstaanbaar.
30 min. bereiden / 30 min. wachten
4 ingrediënten
Aan de slag
Maal de noten in de keukenmachine 15 min. tot een gladde pasta. Voeg na 10 min. 1 el olie toe. Schraap af en toe de randen van de keukenmachine schoon met een spatel.
Smelt de witte chocolade au bain-marie en voeg samen met de gecondenseerde melk toe aan de pistachepasta. Maal nog 10 min. tot een egale spread. Voeg in delen de rest van de olie toe.
Schep de crème in een glazen pot en laat 30 min. op het werkblad opstijven. Je kunt de pistachecrème 2 weken bewaren in de koelkast.
Pistachecrème
De lekkerste pistachecrème maak je zelf! Met gecondenseerde melk en witte chocolade is deze variant onweerstaanbaar.
bijgerecht
null porties
30 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Maal de noten in de keukenmachine 15 min. tot een gladde pasta. Voeg na 10 min. 1 el olie toe. Schraap af en toe de randen van de keukenmachine schoon met een spatel.
Smelt de witte chocolade au bain-marie en voeg samen met de gecondenseerde melk toe aan de pistachepasta. Maal nog 10 min. tot een egale spread. Voeg in delen de rest van de olie toe.
Schep de crème in een glazen pot en laat 30 min. op het werkblad opstijven. Je kunt de pistachecrème 2 weken bewaren in de koelkast.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g biologische ongebrande pistachenoten
4 el zonnebloemolie
200 g witte chocolade
100 g gecondenseerde volle melk
Dit heb je nodig
blender of keukenmachine
afsluitbare glazen pot