Notenfudge
bewaar
bewaar

Notenfudge

Wij dagen je uit: probeer maar eens 1 stukje van deze fudge te nemen. We weten zeker dat het daar niet bij blijft.

10 min. bereiden / 1 uur 30 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten in 5 min. op middelhoog vuur goudbruin. Neem uit de pan, laat afkoelen op een bord en hak grof.

Verwarm de melk op laag vuur in een steelpannetje. Voeg vervolgens de notenpasta, boter, het vanille-extract en een mespunt zout toe. Blijf 5 min. roeren, totdat het mengsel stevig wordt. Neem de pan van het vuur en meng de hazelnoten erdoor. Bekleed de ovenschaal met bakpapier. Doe het mengsel erin en zet minimaal 1½ uur in de vriezer. Snijd de fudge vervolgens in stukken en serveer.

bewaartipJe kunt de fudge afgedekt een week bewaren in de koelkast en maximaal 3 maanden in de vriezer. Snijd de fudge wel eerst in stukken voordat je ’m invriest.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Notenfudge

Wij dagen je uit: probeer maar eens 1 stukje van deze fudge te nemen. We weten zeker dat het daar niet bij blijft.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig