Gehaktballetjes in yoghurtsaus
bewaar
bewaar

Gehaktballetjes in yoghurtsaus

Verdraaid lekker, ballen uit India. Zachtromig geserveerd met naanbrood en peentjes.

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Meng het gehakt met 1/3 van de currypasta, peper en zout. Vorm kleine balletjes. Verhit de boter in een hapjespan en bak de balletjes in 10 min. gaar. Neem ze uit de pan.

Snipper ondertussen de ui en snijd de winterpeen in plakken. Bak de rest van de currypasta en de ui 3 min. in het bakvet. Bak de tomatenblokjes 5 min mee. Kook ondertussen de peen in 10 min. beetgaar.

Bereid het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de gehaktballetjes bij de saus en verwarm 2 min. Voeg de yoghurt toe en verwarm 1 min. zonder te koken. Serveer de gehaktballetjes met de peen en het brood.

serveertipMeng 1 el gebakken currypasta met 4 el Griekse yoghurt. Lekker bij bloemkoolroosjes.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehaktballetjes in yoghurtsaus

Verdraaid lekker, ballen uit India. Zachtromig geserveerd met naanbrood en peentjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig