Hele paprika's gevuld met tagliatelle
bewaar
bewaar

Hele paprika's gevuld met tagliatelle

Wie hier nog het meest van smullen? De kinderen! En dan krijgen ze ook nog ongemerkt wat groente binnen.

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Was de paprika's. Snijd van de bovenkant de kapjes af en bewaar deze. Hol de paprika's uit.

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper intussen de ui. Verhit de olie in een pan en bak de spekblokjes in ca. 3 min. knapperig. Voeg de ui toe fruit ca. 3 min. zachtjes.

Voeg de tomatenblokjes, kruiden en chilisaus toe. Kook ca. 5 min. zachtjes en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verwarm intussen in de oven de paprika met kapje ca. 5 min.

Schep de tagliatelle door de saus. Draai met een vork torentjes van de tagliatelle, vul de paprika's ermee en dek af met de kapjes. Maak van de rest van de tagliatelle nestjes op de borden en serveer hierop de paprika's.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hele paprika's gevuld met tagliatelle

Wie hier nog het meest van smullen? De kinderen! En dan krijgen ze ook nog ongemerkt wat groente binnen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig