Tagliatelle met spinazie, spekjes en pijnboompitten
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de spekreepjes met de ui en knoflook 4 min. Voeg de spinazie in gedeeltes toe en laat slinken. Schep de rozijnen erdoor zodra alle spinazie geslonken is en warm 1 min. mee. Verdeel de tagliatelle over borden en schep het spinaziemengsel erop. Bestrooi met de pijnboompitten.
Tagliatelle met spinazie, spekjes en pijnboompitten
hoofdgerecht
null personen
725 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de spekreepjes met de ui en knoflook 4 min. Voeg de spinazie in gedeeltes toe en laat slinken. Schep de rozijnen erdoor zodra alle spinazie geslonken is en warm 1 min. mee. Verdeel de tagliatelle over borden en schep het spinaziemengsel erop. Bestrooi met de pijnboompitten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
375 g tagliatelle bicolore
50 g pijnboompitten
1 ui
1 teen knoflook
3 el traditionele olijfolie
250 g magere spekreepjes
600 g verse spinazie
100 g blanke rozijnen
Dit heb je nodig
wok